Kamer

De kosten voor de kamer zijn € 115,- per nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting. De kamer is te boeken vanaf minimaal 2 nachten. Exclusief voor (trekvogelpad) wandelaars en fietsers op doorreis is er als uitzondering de mogelijkheid te boeken voor 1 nacht.

Via de eigen ingang kom je in de gezellige ontbijtkamer. Hier serveren wij ’s ochtends een heerlijk ontbijt met o.a. vers brood van de lokale bakker, zelfgemaakte jams en een vers eitje van onze kippen.

Gedurende je verblijf kan je hier genieten van het unieke uitzicht, met een vers gezet kopje koffie en/of thee. Er is tevens een keukenblokje met koelkast waar je gebruik van kunt maken.


Via de ontbijtkamer kom je in de slaapkamer. Deze ruime kamer is voorzien van een tweepersoonsbed (160×200) met losse dekbedden. Op verzoek kunnen wij de bedden uit elkaar plaatsen. De luxe badkamer is voorzien van een douche, wc en wastafel.

Tevens is er een kledingkast en een mini bibliotheek met o.a. wandel- en fietsgidsen van de omgeving van Amerongen. Vanuit het comfortabele zitje heb je uitzicht op de moestuin en de achtertuin waar onze kippen scharrelen. In de gehele B&B is gratis wifi aanwezig.

Voor baby’s tot 1 jaar is er de mogelijkheid zelf een bedje mee te nemen en deze in de kamer bij te plaatsen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Verder zijn huisdieren en roken niet toegestaan in de B&B.

Culinair genieten! Naast een ontbijt verzorgen wij met veel plezier uw lunchpakket, borrelplank of diner…